Privacybeleid Suus fotostudio

Gevestigd aan De Meeren 145, 4761 SG Zevenbergen, Nederland. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20141146
Website-adres: https://suusfotostudio.nl.

Privacybeleid versie 24-05-2018

Inleiding
Dit is de privacyverklaring van Suus fotostudio. In deze verklaring geeft Suus fotostudio informatie over de persoonsgegevens die door Suus fotostudio worden verwerkt, de wijze waarop en de doeleinden waarvoor dat gebeurt. Suus fotostudio gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zorgt ervoor dat elke verwerking voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgevend.

Welke persoonlijke gegevens worden verzameld?
Als je mij inhuurt, producten bij mij bestelt of mij om informatie vraagt, bewaar ik je gegevens en foto’s. Je gegevens verstrek je aan mij bijvoorbeeld via e-mail of via het contactformulier. Wat ik bewaar is:
Je voor- en achternaam
Je adres- en factuurgegevens
Je telefoonnummer
Je mailadres
Overige (persoons-)gegevens die je verstrekt via correspondentie zoals het contactformulier of via de mail.
De foto’s die ik in opdracht voor je maak

Waarom worden deze gegevens verzameld?
Om je te kunnen bellen of mailen over de opdracht waarvoor je mij heb gehuurd of om je vragen te beantwoorden
Om producten bij je af te (laten) leveren
Om je een factuur te kunnen sturen die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst
Om je betaling te kunnen afhandelen
Om de opdracht waarvoor je me inhuurt goed te kunnen uitvoeren
Om later foto’s voor je te kunnen bijbestellen (ik bewaar je foto’s 5 jaar)

Wettelijke verplichting van de Belastingdienst
Een andere reden voor Suus fotostudio om je naam en adresgegevens en relevante correspondentie te bewaren is de bewaarplicht van de Belastingdienst. De wettelijke bewaartermijn is 7 jaar.

Cookies
Wanneer je het contactformulier op de site invult, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit gebeurt voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen van een andere website (PicturePresent). Het gaat hier om foto’s die je kunt uitzoeken en bijbestellen. Ingesloten inhoud deze website gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.
Deze website kan data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Op mijn website staan ook links naar andere websites, nl. Facebook, Instagram en Pinterest. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. Ik adviseer dan ook om altijd het privacy statement van de betreffende website te lezen.

Gegevens die worden gedeeld met derden
Suus fotostudio verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze alleen verstrekken, wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

De bedrijven die toegang tot jouw gegevens hebben in verband met de uitvoering van de overeenkomst zijn:
PicturePresent – Je foto’s. Het online beschikbaar maken van jouw foto’s en galerieën. De foto’s worden niet openbaar gepubliceerd, maar slechts voor jou beschikbaar gemaakt.
Google – Het verzamelen van statistieken met betrekking tot website bezoekers, het versturen van formulieren en gebruik van de agenda.
WeTransfer – Online verzenden van digitale bestanden.

Hoe worden je persoonsgegevens beveiligd
Mijn website is beveiligd met een SSL-certificaat. Je gegevens worden zo via een beveiligde internetverbinding verstuurd. Dit kun je zien aan ‘https’ in de URL en het hangslotje in de adresbalk.
Mijn computer is met sterk wachtwoord beveiligd. Dit wachtwoord wordt regelmatig gewijzigd. Dit geldt ook voor mijn account bij derden zoals hierboven genoemd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Suus fotostudio en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@suusfotostudio.nl.

Klachten
Als je vindt dat ik niet zorgvuldig met je gegevens omga, heb je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.